Kaffekokare och annat kul


Satt vid åstranden idag. Karin påstår förresten att jag har rynkiga händer? Rynkigare än normalt? I varje fall köpte vi en kaffekokare med sambon Ace (jaa, hon har flyttat in!). Så imorgon prick klockan åtta kommer ljuva kaffearomer tillsammans med morgonljuset att väcka oss (jaa, den har timer). Det ni.
/LN

nu bryr jag mej inte om något annat än att det är grönt ute när jag vaknar

/LN


Kattuggla


Lottah


Vi invaderade Muncca för att kidnappa Lottah. Hon gifter sej om 20 dar (samma dag som kungliga bröllopet i Sve!) så vi skulle alltså fira en möhippa. Vi var utklädda till poliser och marscherade in i lågstadieskolan där hon är eftisledare. Lottah var överraskad och barnen exalterade.

Efter det försvann vi till Vichtisskogarna för lite ansiktsbehandling och indisk huvudmassage (himlen). Vi åt och mös tills vi försvann in i Helsingforsnatten. Bruden var nöjd och det var vi andra med, minst sagt. På bilden ser ni Lottah i sin fångekostym.
/LN

back at ya


Hehe Karin och jag blev överraskade av Monkispeglarna. Sjukt roligt.
/LN

Isohupi

Jag har en massa roliga järn i elden igen. Äntligen får jag min belöning.
Maria

Det där som fattades


Aah vad jag har längtat. Bara inte vetat om det.
/LN

Himmel

Idag provade jag kanske den finaste klänningen.
Maria

Rush and more usually mean less

 

 

 

Min kamera läcker. Eller så är det Ellen som är magisk.

 

Maria

 


what about a roadtrip


/LN

Kalabalik bland guavaträden

mmm åska.

Maria


Åskan


När det börjar regna och åska blir jag på gott humör. Så nu myyyyser jag haha.
/LN

njut av solsken så länge det varar


De som sitter och ugglar/(alternativt jobbar) vid en datamaskin ska se på det här.
/LN


Igår


Igår åkte jag iväg till jobbet utan att ha någon arbetstur. Så istället åkte jag spårvagn, läste en bok och åt en glass. En helt okej onsdag. Sen spelade jag fotboll igen och blev påmind om varför jag tycker så mycket om det.
/LN

Sveaborg



Tomt på turister om förmiddagarna.
/LN

Dokumentär


Äääh jag får ångest genast då jag skriver nåt lite mer personligt här. Skippar dagboksskrivandet och ger bilder och kortare meningar istället. Paper Heart ska man se om man är lite cynisk, så som jag ibland är.
/LN

Sina


Maria, fotografen, träffade Sina här en dag. Jag vet inte en person som Sina inte skulle charma. Tro mej, jag är väl det ultimata beviset.
/LN

Fredagkväll


Bjuder på lyckade bilder. Efter jobbet drog jag till Julle där vi grillade lite. Träffade Mira, Maiju, Mariia och en massa av Julles kompisar. Sedan efter lite yrsel hittade vi fram till en terrass. Lejonet vill jag ha.
/LN

PS. Ibland ljuger bilder. Jag var inte sur, poserar bara kanske en aning.

Fotboll och mittbackar

HAHA svenskarna är allt roliga. Låt mej komma med ett inte så seriöst inlägg. Svenska modemedvetna damer har kommit fram med att världens snyggaste fotbollsspelare är mittbackar. Det har något att göra med pondus eller makt. Hehe vem jublar om inte jag. Mittbackarna får ofta höra mycket skit.. Nåja å andra sidan fattar jag att detta eventuellt inte rör mitt kön. Heta fotbollsdamer är väl generellt lite sällsyntare. Joo bullshit alltihop, men jag fick skratta. Källan hittade jag härifrån.
/LN

Onsdagkväll



Maria och jag är så fåfänga att vi söker efter den finaste etiketten i Alko. Eller varför inte flaskan när man nu en gång börjar. Årets första parkhäng. Träffade många gamla ansikten. Gemytligt.
/LN

Överraskning


Ibland lagar jag mat, alla ni som tvivlar.
/LN

3

Här är några sevärda filmer ifall ni råkar ha tråkigt.



The Edge of Love


The Men Who Stare at Goats

Up in the Air


/LN



saker min mamma tycker om


Blommor, böcker och färgen röd. Morsdagen till ära.
/LN

Russinen glömde jag.

Fredag


Mitt hår luktar godis (och ser fräscht ut igen), jag har gjort alla mina ärenden och nu är det bara att vänta på kvällens roligheter. Sedan åker jag iväg. Och lämnar min tvåa. Sorgligt, samtidigt som jag vill se alla back home. Hehehe jag är så löjlig när det bara är en två timmars resa emellan.
/LN

här kommer dagens.......


Turbanna! Jee, det är väl sånthärnt man kallar störande inside-jokes. Bilden tagen igår på Edison
/LN

noll nie tie




Idag var vi på Noviastuderandenas vårvisning som omfattade allt de gjort under nollnie tie. De hade en fashion show också som var finfin. Petronella och min gamla kämppis Maria från hippihuset hade designat lite grejs. Efteråt gick vi förbi Nina's som gästar Åbo! Såg på Miumiu skorna i skyltfönstret. Sen satt vi ett gäng på Edison och drack te. Höjdpunkten var när de frågade id av Sniku som beställde chilinötter........??
/LN

se på den


ganska så otrolig.
/LN

Tisdag


/LN

mint och päron


Favorit i repris men i ännu bättre färg.
/LN

I feel rich


Idag har jag fått så många bra överraskningar. Kom hem leende, och plötsligt blev det ett gapskratt. I'm happy. Jag tror t.o.m. jag gjorde kassatantens dag idag.
/LN

1 maj


Vårdberget igen, snabb visit hos Sue, my place plus ärtsoppa på burk, film, några gäster och en välförtjänt sovstund. Vaknade pigg och glad. Det var det. En vecka studier, sedan har jag sommarlov, yaaay
/LN

Valborg




Vårdberget, snabb visit för att byta skor hos Sniku, pizza på exklusiva Siciliana, förfest hos Emma, Vanha Mestari, källaren. Lugnt för min del, men riktigt braaa. Åbo är vappenstaden.
/LN

In Which We Revise and Extend Our Remarks

Tänkte hälsa på här lite. Det har hänt väldigt mycket under några veckor och jag är ofta lyckligare än någonsin.
Här är förrästen min nya favoritkamera.
Maria

RSS 2.0