Från en bro



Lyssna på Erik Satie och Debussy en sån här dag.

Ellen


Onda cirklar





Cirkeln är annars också den mest skrämmande formen som finns.

Maria


Rädslan kommer från förhoppningarna, om man kunde sluta hoppas skulle man sluta vara rädd


så sade Norma Jeane Bakers mamma.
jag tänker inte säga
vad jag tycker om den saken

Ellen

burana

Mmm, överlever jobbet med hjälp av burana. Jag vet inte hur jag lyckas med att skada handen då jag ändå spelar fotboll.. På träningen svällde den upp, det såg inte hemskt fint ut. Jag tänker inte gå till någon läkare, det enda dom kommer att säga är vila. Som alltid. Då kan jag nog äta burana alldeles själv. Imorgon match, nu var det ju tur att det var handleden och inte foten! (((((AIjooo och sedan Åbo på fredagen med Emma och Zege!!))))
Ellen

Running with Scissors

My mother is standing in front of the bathroom mirror smelling polished and ready; like Jean Naté, Dippity Do and the waxy sweetness of lipstick. Her white, handgun-shaped blow-dryer is lying on top of the wicker clothes hamper, ticking as it cools. She stands back and smoothes her hands down the front of her swirling, psychedelic Pucci dress, biting the inside of her cheek. ’Damn it,’ she says, ’something isn’t right.

Det här är min favoritbokbörjan.
Jean Naté är en parfym och Dippity Do hårgel som användes av alla på 50-talet.

Maria

Att falla

Vad gör du när det känns som allting är i tusen bitar? När du behöver en paus. Men från livet tar man inga pauser. Varifrån suger du krafter för att samla ihop allt och fortsätta?
Maria

Maira


Den där tjejen är galen. Och snart försvinner hon tillbaka till Göteborg.

Ellen

Mrs B

Ja och det där håret. Ytliga är vi alla.
Ellen

Norma Jeane


Blonde, Joyce Carol Oates, 862 sidor. Boken om Marilyn eller Norma Jeane Baker. Men säger mamma att det är ett mästerverk så plöjer man också igenom hela tegelstenen. Lönar sej. Tänka sej att jag aldrig riktigt varit betagen av henne förut, förstår inte hur.

Ellen

We're not lost, we're on an adventure


Igår firade vi Pontus i gula huset. Vi gjorde en nattkaka.

Ellen

Överraskas

Människan behöver bli överraskad. Varje dag och hela tiden. Alla har sug efter bli omtumlade. Den förtjusande, oanade känslan som gör en yr för en sekund. Vi läser böcker, doftar på parfymer och lyssnar på musiken för det är där den finns. Den finns i morgonluften när vi cyklar till jobbet och i orden som kommer ur munne på den ilskna damen på andra sidan disken.

Maria


Dagens känsla



Ellen

speciell kväll av många mänskor snäll!


Igår fyllde jag 20. Efter gymmet och jobbet var jag på väg till Maria för att fira i sommarnatten (bara några få trodde jag). Där babblar jag på tills en drös vänner hoppar fram GRATTIS. Jag såg ut som överraskade jenkkin på tv. Gapade. Fnissade. Vi chillade och njöt med vattenpipa och tårta. Som om det inte vore nog. En present kommer fram. En present som innehåller den där väskan! Ja just den! Kommer att vara stiligast i stan. TACK! I'm just like a laughing buddha right now:----)))

Ellen

Ellen i syrenbusken

 

/Matilda


Hej flugan

Min farmors gamla brillor. From Italy.


Ellen

Värmen


Värmen känns lite bättre ute på havet.

Ellen

Ögonnäsamun

Speciellt munnar.

Maria


Brouges




Vad var det för skor som låg på din önskelista, Maria?
Eller kanske de här öganäsamunskorna?

Ellen

Kristallglasyr

Kan jag få en sten och en guldkedja.

Maria


Bilden/Tröjan


Jag har tänkt på den här bilden sen jag såg den i The Sartorialist. Sen plötsligt, igår. Var den där svarta tröjan framför mej. Gladis.
Ellen

Filmer

The Life Aquatic
The Great Gatsby
Il Postino
Annie Hall
En kärlekshistoria

som jag vill se.
Ellen

Måndag

Min uppgift denna sommar är att jobba halvdag, äta massa nyttiga fetter och endast läsa böcker som jag vill läsa.

 

Maria

 


Låtar

En tribut för sommaren.

Ellen


BUUJAA

Gissa vad Zege o jag ska göra
Ellen

Att sväva

Jag drömmer sällan om framtiden och tänker inte heller på det som varit. Det kan vara himmelskt men också dödsfarligt.


Maria

Saltkur


Ingen nössö längre! Hoppade bomb med Emma "VP1" medan Zege satt på stranden och njöt av solen. Jag blev utnämnd till vesipeto2, min lycka är fulländad.  O joo jag fyller på riktigt 20 helt snart... vem sku tro det (min humor är vad den är, det är kiva att ni ändå hänger med mej) höhö.

Dear Life, do you want to hang out tonight? I should warn you that I will not be wearing any make-up and my hair is dirty. If you can handle that, please call me.


Bild Lost in Translation
Insp.
Ellen

RSS 2.0