Onsdag

 
Idag har jag gjort portfolio och sytt studentklänning. Kan bara konstatera att lördagen kommer att bli en väldigt obekväm dag. 
Ibland kan jag inte låta bli att fundera över varför jag om och om igen skall göra mitt liv snäppet krångligare än vad det skulle behöva vara.

Seger

Festivaaal

Zege, hur låter:

Peace & Love
22-27 juni

Where the action is
12-13 juni

Hultsfredsfestivalen
8-11 juli

Way Out West
14-15 augusti

Detta är vad det långa landet falukorv erbjuder. Som Snook säger.

/LN

Update

På jobbet. Det är stilla. Har checkat in tre personer. T R Å K I G T. Nu fick jag dåligt att vara. Så borde det inte vara. Läste nångång nånstans om vad en man sagt; om en kvinna inte gillar sitt jobb är det ett stort minus. Vilket påstående. Man ska alltså älska det man gör. Då gör man en bättre bild av sej. Och det vill ju alla. 

Nu är det ju så att jag faktiskt är en fattig studerande som tar vad man får, och får vara nöjd med det. Egentligen trivs jag väldigt bra med det jobbet jag har. Enda minuset är just det då det blir stilla. Har inget att göra. Förutom att läsa igenom otaliga bloggar. Enda förbjudna är facebook. Eeeh, varför gnäller jag? Bortskämda lillla skitunge.

Har alltså checkat in tre pers. En pratsjuk kvinna kommer om och om igen till disken för att tala med mej. Hon måste vara en ensam själ, lite patetisk faktiskt. Om man ser på det hela från en positiv vinkel så får jag ju träna min tyska. Alltid bra. Sedan är här en engelsman som ser go' o fet ut. En typisk en. Gillar nog korv. Till sist har vi en 24-åring som läser bok och dansar smått till musiken hon lyssnar på. Allt medan hon sitter. Verkar trivas bra för sej själv.

Här var uppdateringar från Nordsjö hamn. Fördriver alltså tiden med att blogga haha. Om väldigt intressanta och viktiga saker. Förbättrar världen helt enkelt.

/LN


Vilja räcker inte

Så här skulle jag vilja se ut just nu. Och gå på fest såklart.

/LN

Tonårsgrejs


Har ägnat denna vecka till lite tonårsgrejs.Har lyssnat på Vampire Weekend på repeat . Måste bara konstatera att jag gillar vareviga en låt på albumet! Det händer sällan, om ens någonsin. Boom, crash överraskande.

Dessutom såg jag Twilight. Och det om någonting är tonårigt (i en pinsam mening). Vampyrer där med. Om filmen inte skulle vara så extremt mycket riktad mot dessa unga tonåringar tror jag att jag hade gillat den mer. Det förstörde helt enkelt filmens anseende. Skulle ha kunnat bli en seriös, vacker film.

Hade i förväg hört massor om Herr Pattinson men bara himlat med ögnen åt alla som gnällt om hur bedårande snygg han är. Sedan fick jag själv erfara det och. Hjärtklappningar. Har blek hy någonsin sett så bra ut?

Först kände jag mej lite generad p.g.a. allt detta, men va fan. Insåg att jag ju faktiskt får vara tonåring i över ett helt år till punkt.

/LN

Staircases

.

För jag gillar trappor.

Seger

Dagens läxa

Imorgon kommer jag att ha muskelvärk och det känns asbra skitbra superbt! Gläder i förväg liksom. Var och lyfta järn med gubbarna idag alltså. Insåg hur mycket jag saknat det. Att vara helt kaputt, finito. Och sedan ännu cykla hem. Yaaaay!

/LN

Tröstepris





Om det gick dåligt, har ja alltid något att se ner på.

Vagabond igen. Har fastnat vid dem. Hmm.

/LN

Måndag



Seger

Framtiden

Imorgon gäller det. Och jag har ingen aning hur provet ser ut. En aning skrämmande jaa. Andas in, andas ut och försök verka smart, haha.

/LN

På tal om Amos



Han hade ett rätt maffigt hus, han. Stället heter Söderlångvik och ligger i närheten av vårt sommarställe. Jag ägnar det ett besök årligen, ett av mina favoritställen. Äppellundar och havsutsikt och jag är såld. Måste gå och ta några fina bilder av stället i sommar.

/LN

Torsdag

Idag har jag varit på vernissage på Amos Andersom och Kiasma.  Raija Heikkilä har målat det här.

Seger

Melankoliskt



Regnigt och mulet. Planen full av före detta framtida fotbollslöften. Spelar nu på en öde stadion. Konstigt hur man bara så där slutar då man har talangen. Är det pressen som förstör det hela? Pressen alla andra åstadkommer. Eller är det en själv. Då jag bestämde mej för att sluta satsa sa min bror att jag ännu skulle tänka efter. Ångern hördes i hans ord.

/LN

Perfekt fredag



Ja en nästan perfekt fredag har det varit. Dagen började med att jag nästan försov mej. Hade 20 min på mej. Då ska man hinna med dusch, frukost, sminkning och tidningsläsning. Det var tvunget att prioritera, tidningen fick bli. Sedan bar det av.. Jag fxade körkortet! Ahh, vilken lättnad det var. Jag var nog gladare och nöjdare än majoriteten. Jag lovar.
Sedan följer antipestosallad, köp av studenmössa med Zege och jobb. Positivt överraskad över jobbet, en liten lättnad där med. Efter det åkte jag hem via butiken. Inhandlade några cider samt nyaste IMAGE. Bläddrade i den medan jag satt på balkongen och lyssnade på musik.
Glömde nästan bort filmen jag såg nyss. Being John Malkovich var riktigt bra. Se den säger jag bara. Men ja, nu, god natt! Hoppas det blir en lika bra dag imorgon också.

/LN

En kjolgrej





Känner mej lite sugen på den här AA kjolen nu.

Seger

Postcards from everywhere




Undrar just hur dessa personer finansierar det hela. Skulle passa mej fint att resa omkring lite och upptäcka världen!

/LN

Fulsnyggt


Man får värsta flashbacken då man går igenom Stil in Berlin. det var ju precis så det såg ut då vi gick där. Gatunamnen är bekanta; Münzstraße, Rosenthaler Straße, Kastanienallee, Neue Schönhauser Straße, Weinmeisterstraße osv. Wir lieben Mitte, so einfach ist es!

Det vi talade om var just hur fulsnygga Berlinborna är. Inte fixade från topp till tå, såsom kanske svenskarna är. Utan de har den där smutsiga charmen. Hur förklara man detta på ett enklare sätt? Detta kan lätt missuppfattas.. Ja, men vi gillar kontraster, och det är precis vad Berlinborna gör bäst i!

/LN


Jag älskar maj


Idag ska jag plantera blommor.

Seger

Valborg i ett nötskal:



Hoppade tills man blev yr.


Många söta flickor.


Och lite spex dagen efter.


En rätt vanlig fest enligt mej.

/LN

RSS 2.0