På några sekunder

Livet är inte ett jävla paket som hålls ihop med ett brett och glansigt sidenband.

Maria

Karkki


Man skulle ju inte behöva nåt annat ifall man hade de här. Fast två skulle nog räcka. Eller en.
Ellen

Ny vecka

Maria


Roadie


Ibland så är livet ganska så jees. w€ohoo för kaverin.
Ellen

PS. Emma "vesipeto" Juslin plaska i!

Midsummer


Lite ljusslingor, extra lyxig pussikalja (chanel), siltanen och kuudes linja. Så spontant det bara kan bli, så bra det bara kan bli.
Ellen

WISHLIST


byggde koja


Brukar aldrig ha tråkigt. Nu vet ni varför.

söndan, den bästa


Ellen

Ja!

Igår natt kom jag hem med våta, sönderrivna byxor, trassligaste håret och ett paraply som inte mådde riktigt bra. Stupade i sängen med det bredaste flinet. Det var en av sommardagarna man aldrig kommer att glömma.

 

Maria

 


Saker jag vil göra med dig

...ha picknick, vila middag på en flodstrand, äta persikor, räkor croissanter, klibbris, simma, dansa, köpa skor, lyxiga underkläder och parfym åt mig, läsa tidningen, fönstershoppa, ta metron, hålla koll på klockan, knuffa på dig när du tar all plats, hänga tvätt, gå på Operan i Beirut, i Wien, gå ärenden, gå till snabbköpet, grilla, gnälla eftersom du glömt grillkolet, borsta tänderna samtidigt som du, köpa kalsonger åt dig, klippa gräsmattan, läsa tidningen över din axel, se till att du inte äter för mycket jordnötter, besöka vingårdarna i Loiredalen och dem i Huntervalley, spela dum, pladdra, plocka björnbär, laga mat, åka till Vietnam igen, ha sari på mig, sköta trädgården, väcka dig igen när du snarkar, gå på zoo, på loppmarknad, åka till Paris, till London, till Melrose, till Piccadilly, sjunga sånger för dig, sluta röka, köpa porslin, dumheter, saker som man inte har någon användning för, äta glass, titta på folk, slå dig i schack, lyssna på jazz, på raggae, dansa mambo och chacha, ha långtråkigt, vara lynnig, sura skratta, linda dig kring mitt lillfinger, leta efter hus med utsikt över kor, fylla omständigt stora kundvagnar, måla om ett tak, sy gardiner, sitta kvar vid matbordet i timtal, och diskutera med intressanta människor, leka Arga leken och få dig att skratta, klippa håret på dig, rensa ogräs, tvätta bilen, se på havet, titta på gamla tråkiga filmer, ropa på dig igen, hyra cyklar, inte använda dem, ligga kvar i en hängmatta, läsa om farmors seriealbum om pojken Bicot, dricka margarithas i skuggan, fuska, sjunga i regnet, fly under turisterna, berusa mig, säga dig hela sanningen, minnas att alla sanningar inte är bra att säga, lyssna på dig, räcka dig handen, ställa väckarklockan, glömma våra resväskor, sluta jaga runt, gå ut med soporna, skära bröd i strimlor, skriva etiketter på syltburkarna...

Bästa Anna Gavaldas Jag älskade honom. Viktiga bröllop idag, nu ska jag på ett!
/Ellen

If you don't, don't

 

Min vackra syster och jag. Hon är den smartaste människan jag känner. Vi är så lika men så olika.

 

Maria


Träduniversum


Man vet att man läser en bra bok om man hela tiden klottrar ner citat och meningar ur boken i sitt anteckningsblock. Det är vad jag gör när jag råkar på meningar som låter så fint att jag är rädd för att glömma dem, måste måste kunna läsa dem nån gång igen. Anna Swärds Till sista andetaget gör det. Bakom en löjlig titel hittar man en skatt. Därifrån hittade jag också de finaste orden hittills, träduniversum och  ögonblicksblå.
/LN

varken varken eller eller


Sigur Rós - Inní mér syngur vitleysingur
/LN

Feber

 

 

 

 

 

Jag blir helt knasig när jag har feber. Jag undrar om det också finns andra som blir så känslosamma. Idag har jag börjat gråta av en fin färg och blivit helt desperat med mina tankar om att förbättra världen. Annars kan jag hålla masken stenhårt om jag vill. Men det är nog inte bra för hälsan det heller.

 

Maria

 



Min lillasyster har ignorerat min friendrequest på facebook kanske 20 gånger nu. Jag känner mej lite sårad. Men vi är ju vänner IRL, tröstar hon mej. Facebook är det enda som räknas, svarar jag sorgset.

/LN

solrosorna

Maria och jag såg situationen framför oss. En man kommer för att överraska sin flickvän, kanske för att be om förlåtelse. Flickvännen tar emot buketten men kastar lika snabbt iväg den. Allt är mycket dramatiskt. De strider ett tag tills båda ger upp och omfamnar varandra, går hand i hand iväg och glömmer kvar buketten. Där är den nu, ensam på Mikaelsgatan i Helsingfors centrum, där alla är för upptagna för att märka en kvarglömd blombukett. För det finns väl ingen vettigare orsak för att solrosorna blev kvarhängades..

/LN

Today I sneezed seven times in a row


Påriktigt.
/LN

En fredag


slutade Fidde jobbet på Olympia. Han var helt glad ändå.
/LN

Ögonblicksblå,


min färg. /LN

Zen

Jag är super trött. Inte sådär kraftlös utan helt äkta trött. Måste passa på och öva mej på att ta tupplur. Fast jag tror jag ska se på Jools Holland med Ruut. Vi har påriktit nu hela boxen full med Jools så inget nytt går att banda.

Maria

 

 

 


Söndag

 

Jag var och fotade på ett intressant ställe. Tyvärr hade filmen rivits sönder inne i kameran och det enda jag fick var det här. Är det lika magiskt att fara dit tillbaka?
Maria

Sue's


/LN

adorable


/LN

Igår....................

var jag omtumlad, fick en överdos av sol (solsting, stjärnsting?) och underdosering av näring. Bar på kamerastativ och reflekterade ljuset så att alla hamnade kisa. Ändå var det ganska så bra. Pargas visade sitt bästa och det gjorde Jonatan Johansson med. Jag insåg hur dumt jag tänkt. Hur jävla negativ hela Finlands befolkning är. Hoppas på att allt kommer fram i nästa Sportmagasinet. Dessutom. Åtta timmar spenderade vi med den intervjuade. Bilresan är inte medräknad. Filmmaterial blev lite på en timme. I slutskedet blir det ett inslag på 11 minuter. Tänk på det, hur mycket arbete och tanke som ligger bakom. Då har man filat på materialet i många många timmar i förväg. Ajjajaj, den som orkade läsa det här kan ju testa på att kolla på själva programet också som kommer ut på tisdag.
/LN

Mojito


Sue bjöd på mojitokväll, lyx! Njöt av sommaren.
/LN

Limetti


Nu drar vi vidare.
/LN

Onsdag

 

 

 

 

 

Idag frå ni se ännu lite Sveaborgsbilder.

 

Maria


Tisdag


Fick så lust att resa. Miniroadtripar får väl duga såhär i första hand. Adieu!
/LN

PS. Vem åker på resa med mej? Okänd destination..

RSS 2.0