Erin




Det var nån som sade att jag liknade henne. För ungefär fyra år sen. Då var hon ingen supermodell. Syntes bara i någon enstaka reklam. Vi skrattade. Tror det beror på pricken, inget annat. Nu ser jag ett parperfekta ben. Men kolla skorna på sista bilden. Det var någon som skrattade då jag köpte ett par exakt likadana på loppis för några veckor sedan. Bara för att det stod ratsastuskengät på...... Ironiskt nog.



Bilder tagna från Fashion Flash som stulit dem från någon som stulit dem från någon. Fint med detta som kallas internet.

/LN


They're not pets, Susan



En blogg full med kontraster. Piggar upp.

/LN

Skadeglädje



Myspys i Nordsjöhamn!!!!!!

Det bara öser ner. Regnet alltså. Och jag sitter här inne i koppin o ser hur motorcykel-snubbarna är så ascoola i regnet. HHA! Lite synd tycker jag bara om cykelfamiljen som står här utanför, under tak visserligen,men ändå. Jag tror flickans docka fryser.

Om jag skulle stå där ute nu skulle jag nog slås ner till marken. Så stark är jag. Eller regnet.


Det är vid sånhärna tillfällen jag älskar regnet!

/LN

PS. Det kommer jag ju alltså även göra då ja knallar hem 1 km från busshållplatsen lite senare ikväll...

Berlin 1



Av någon orsak kom det aldrig några Berlin-bilder upp här på bloggen. Är inte riktigt säker varför. Lättja, eller sanningen om att en så bra resa eventuellt inte kan beskrivas ens med bilder. Antingen eller, nu tar vi en dag åt gången. Några utvalda bilder från första kvällen.



/LN

Trötthet.


Jag har legat hela dagen i soffan. Det händer sällan även om jag skulle vara sjuk. Har mest funderat över var jag skulle kunna hitta en trevlig och varm väst åt mej själv.

Seger

No Sunlight



Ibland känns grått rätt bra.

/LN

En fredag

Min käre morbror bjöd mig på lunch i fredags. Vi var på Savoy och åt en massa fint.


Seger

Uss

The Curious Case of Benjamin Button, en udda film. Hade läst om att människorna stigit upp mitt i filmen och vandrat ut från föreställningen. Kan bara säga att jag inte är överraskad. Jag gillar de flesta filmer, är sällan kritisk. Men.

Att något så dåligt kan bli så mycket bättre, inte bra, men bättre. Uselt till acceptabelt. Men nä, se den inte. En skruttig bebis är bara så över, särskilt på film. Säger bara att läs F. Scott Fitzgeralds novell istället.

/LN

Sveaborg presenterar



Perfekt solsken på Sveaborg. Drack cokis med Julle och talade om essentiella grejs.

/LN

Linden



Blöt 50-årsfest firades på Linden. Det gick från botten till knoppen, till slut var alla glada. Jag agerade roastmaster och sprang mest omkring hela kvällen. Karin stod bakom kameran och resten bara slappade. Nää. Men allt gick riktigt bra. Bardisken uppe hela natten. Och jag vann Sylle-krysset då, såklart. Vem annars? (Mamma hade fullt upp med nåt annat). Saker händer i Kasnäs.

/LN

Trampdynor


Jag önskar jag var en katt. Med spräcklig päls och rosa trampdynor. inga problem i världen. Jag skulle smyga omkring om nätterna. Dricka regnvatten ur pölar och svepa omkring med grannskapets luddigaste svans. Åh jag känner mig som värdelösaste personen i världen just nu. Inlåst i en jävla bur. Kraftlös.

Blandat





Jag har åkt buss, ätit pappas rökta fisk och simmat.  Inget förunderligt.

/LN

Skönhet



Drew Barrymore, ELLE May. Bilder härifrån.

/LN

Say Hello, Wave Goodbye



Seger

Sommarobservation






korsord patiens yllesockor allsång pannkaka blommor allers deckare bingo



AH jag blir så tantig på landet!


/LN

Small talk flush

Hatar allt som innebär i begreppet small talk. Finns det något mer idiotiskt. Att tala om oviktiga grejer med människor man knappt känner. Väder, framtids- och semesterplaner brukar stå högst upp på listan. Vem bryr sej?

Ett angstinlägg. Allt kommer att vara över imorrn.

/LN

RSS 2.0