Lundi


Hälsningar från Stockholm.



Ljus, tack!



En sådan vill jag ha! Nu! Urban Outfitters äger. Tyvärr bara inte i Finland.

/LN

En Tisdagkväll



/LN

Lucky



Jag gillar att se världen svischa förbi, som snabbspolning. Att sitta i ett tåg eller en buss och bara stirra ut och märka landskapet ändras, det är total avkoppling för mej det. Bilderna är från Berlin några år bakåt i tiden.

/LN

Ten Seconds








Studentfirande/söndagskaffe med farmor, syster, mamma och pappa en sommardag.

/LN

Gammelfarmor vänder sig i graven

Att dela ut en annan människas egendom är inget hejsan. Fastän allt från början visar sig vara okej. Ingen girighet och dylikt, så blir det ändå strul. Fy fasiken, jag gillar det inte. Det är det här med människorelationer. Efter den långa dagen var jag dock nöjd. Valde ut en lila vas, retroskål och lite fina glasskålar. Nöjd i ett nötskal.

/LN

Lördag




Idag har jag lagat en massa sushi som blev himla gott. Snart ska jag packa lite grann för imoron åker jag till Stockholm och kommer tillbaka på torsdag.

http://www.flickr.com/photos/hat62/32209237/
http://www.flickr.com/photos/honeyjazz/2277948216/
http://www.flickr.com/photos/smudo/117121252/

Seger

Huvudvärk som aldrig förr

Lite kvalitetstid på landet. Vädret är ju långtifrån fantastiskt. Regn i juni är okej, det är inte kyla. Tänkte alltså mysa lite framför tv:n med en viss Hercule Poirot. Sedan visar det sej att tv:n är inställd för synskadade människor. All text återberättas av en extremt monoton röst. Det är alldeles vidrigt. Detta är inget i-landsproblem. Detta är tortyr. Poirotkvällen förstörd, arrgh.

/LN

Hej hej



Ha en trevlig torsdag. 
ursäkta mej men har inget minne av var jag snott dessa bilder ifrån.

Seger


No Cars Go

Ser någon denna? Om, då ser ni en av de finaste sommarfilmerna. Jag blir lite avis. Så vill jag att min sommar ska se ut!

/LN

Nu var det fest


Då allt ännu var fint.

Fniss.

Poserande, som vanligt.


Trötthet.

En riktigt fin fest var det.

/LN

Gött


/LN

Sluta!!



Bildserie made by /LN

Hatar du mej nu?

Glaaaa'


 Tjallalallalaaa! Jag fick nya skor! Det var redan till studenten men använde dem först nyss. Perekta säger jag bara. Mina favoriter. Brorsan o syrran är snälla dom!

/LN

Fredagar

Äntligen är det varmare. Äntligen fredag. Lugn i mitt huvud. Nu ska jag och min ipod smita ut i kvällen utan rock för att röka en cigarett i skogsbrynet. Vi ska fira att det kanske äntligen ska bli sommar.

Seger

Insikt





Först skulle jag skriva ett inlägg om hur trött jag är på all dessa jeansshorts som syns på varenda en streetsyleblogg. Sedan slog det mej att det inte är shortsen jag är urled på. Jag är trött på att alla streetstylebloggar ser precis likadana ut. En trend som alla snappat på. Kanske har jag bara läst för många bloggar på sista tiden? 

Alla dessa bilder fanns alltså på StockholmStreetstyle första sida. Det innebär 3/6 jeansshorts. Hmm.

Detta slog mej alltså denna fredag kväll. Vilken insikt. Känner mej igen snäppet smartare. Tror jag. Tvivel. första flickans skor är väl ändå för fina. Dem vill jag ha! Glöm trender soma alla andra ändå har. In med egen stil istället. Men det är ju där det blir knepigt.

/LN

 

Stuck Inside of Mobile With the Memphis Blues Again

Just nu känner jag ett starkt behov av att resa bort. Fördriver timmar på Flickr genom att se på bilder från orter som den här. För det mesta lever jag i stunden men den här veckan har jag bara längtat.

Bilden kommer härifrån http://www.flickr.com/photos/21506908@N07/3143771953/
kan någon lära mej att länka.?

Seger

Ramlar

Jag ha fastnat i min egen gråa vardag. Kommer ingenstans. Är trött på allt. Urled. Vill flytta, komma på något att göra. Komma på något som inspirerar. Träffa människor. Ut och resa. Nu sitter jag bara fast och kommer ingenstans.

/LN

Isigt

Sommaren är här och jag fryser mest hela tiden. Trodde nästan jag skulle svimma igår när jag halvsprang Kaserngatan ner mot Esplanaden i den isiga vinden i vår kära huvudstad. Iklädd min svarta dunrock styrde jag stegen mot Stocka för att hetsigt putkitta en kopp pepparmintste i hopp om att lindra smärtan. Gud det tog en tid innan jag kunde fortsätta vidare. Nu önskar jag mej en rutig sommarrock.

Seger



Första sommarveckan



Ja, jag lever. Har haft en galen vecka. Först blev man då faktiskt student. Sedan rullade veckan bara på. Jobb i olika meningar. Både på Silja och ute i ösregn på en fotbollsturnering. Börjar bli riktigt bra på det riktiga jobbet. Turneringen gick också bra, brons och guld! Då talar vi faktiskt om en av de bästa turneringarna för flickor i Finland. Tjohoo.  Det är kul att vara med i fotbollscirklarna igen!

/LN

Idag är jag döv


Det bara regnar

Det är jättesällan jag känner mig sysslolös. Väldigt sällan. Men idag är en sådan dag. Plötsligt är inträdesproven över och man har inte så mycket att tänka på. Tänkte ta en tur till stan och så. Men vädret gör att jag inte orkar. Jag skulle kunna sy en klännig men ändå orkar jag inte. Jättemånga småsaker som man kunde göra men som man ändå inte gör. Jag tror ändå lösningen på det här problemet är att se en film eller sätta sig på cykeln och trampa iväg.

Seger

En annan lördag


För några veckor sen åkte vi runt.

Seger



Vi tog studenten



RSS 2.0