Minnen av aprilhimlen


För exakt ett år sedan stod jag på Buda-sidan och såg ut över denna vy. Så vackert, så vackert. Så som Budapest är.


Ungrarana firade vappen med stil. Inget kaos, bara fin fest.

Mitt blonda svallande hår nådde långt utöver axlarna. Livet lekte helt enkelt.


Och hur ser vappen ut detta år? Fyllofest i spritgalna Finland. Pressen om den bästa vappen någonsin. Man måste ha roligare än alla andra, eller åtminstone låtsas ha det.

Skit i det. Glöm allt och bara var. Det är så man gör minnen. Så nu; knackisar, munkar och mjöd. Och kanske lite skumppa. Njuta... Även med kort hår.

/LN

O ja, rubriken är lånad från Håkan..

Whoa



Att kunna göra det bästa av någonting, det är något alla borde lära sig. Människor som gnäller över hur tråkigt det är, människor som själv inte gör något åt saken. Det är bara ledsamt. GÖR FÖR FAN NÅT DÅ.

Jag försöker själv göra det. Visst gnäller jag. Men att trivas var man än är, och göra det bästa av det är inget dumt alls. Det är något oerhört nyttigt och bra. Något som bara innebär bra grejs. Jag ska glömma tjatetgnatet&tjafset!

/LN

Klippa av


Det finns människor som svävar och sådana som hellre står lite extra hårt med båda fötterna intill marken. 
Jag vet inte om det är så lätt egentligen. Men tillsammans blir det sällan helt rätt. Ibland vill man bara klippa av nåns tråd och få den att se mera. Samtidigt ska någon annan dra dig ner för att du ska förstå bättre.

Seger


I väntan på hösten..


Ja, det är alldeles fel. Varför ska det vara så att då man ännu inte ens kunnat ta de nya vårskorna i bruk, blir höstkollektionen aktuell? Man börjar sukta efter höstskor på den första egentliga vårdagen!

Dessa kommer jag ändå förhoppningsvis att bära. Kan säga att det är nästan säkert, eftersom dessa kommer från Vagabond, vars skor alltsomoftast passar mej! Tjohoo!
Bild Vagabond

/LN

Plötsligt vet jag så mycket bättre.

Mari Sunna: Blue love

Seger

Konstig fredag


Idag har jag cyklat jättemycket och fyndat några fina saker också. Sen har jag gjort annorlunda saker. Jättemycket annorlunda saker. sånt man får göra när man har tid och gör bra åt huvudet.
Snart ska jag börja sy klänning men före det blir det mycket ståhejande på Kabelfabrik och Gloria hall och på söndag ska jag till Ekenäs minsann.

Seger

KAN NÅGON GE MEJ

  • ett körkort
  • en studieplats
  • ett par högklackade
  • självförtroende
  • frid i skallen
BITTE PLEASE PASCHALUISTA !

/LN

Asful ovana

Smileys är bara något av det fulaste. Jag hatar att jag använder dem. Varför? Det var en tid då jag vill göra intryck på någon. personen i fråga använde faktiskt inga smileys. Då skulle ju jag fan heller inte göra det. Men men.

Det är inte så lätt man tror. Jag är rädd för att låta arg. För jag är ofta ironisk då jag skriver mina kommentarer, och så är jag rädd att göra någon ledsen. Nähä, det tänkte ni inte va! från och med nu kommer en mer seriös Ellen fram. Inga fula smileys här inte.

;)    :P    x)  Haha kolla. Dessa är de fulaste jag vet. Enda som går an är väl  :D eller möjligen :'D. Nä men gud vad pisnamt. Det slutas NU.

/LN

Vem kan trösta Knyttet?


Studenten



Har börjat fundera på klädval till studenten. FÖR VI ÄR JU GODKÄNDA. Förhoppningsvis. Jag vill ha en vacker enkel klänning. Den får gärna fladdra lite i vinden. Den ska vara somrig och får absolut inte vara svart. Plötsligt blev det svårt.. Ett alternativ är Filippas. Undrar om den ändå är lite för grann för mej.

/LN

Söta saker



Det hallonröda skulle kunna vara mitt... Rachel Leigh har designat.

Vi älskar gult


Lite Rafael Wardi för den som vill se, för det var jag och såg idag med mamma och en nästan blind gammelmoster. Men hon såg ändå dom gula färgerna och lite till och tyckte det var fantastiskt.

Seger

Söndag



Det borde vara förbjudet att känna sej så här trött och sliten som jag nu har känt mej i en hel vecka. Fattar inte. Orkar bara inte helt enkelt med något. Vill bara ligga på ett varmt ställe. Tur att man inte har något märkvärdigt som man måste göra.

Seger

Städdag


Idag har jag städat. Tror det faktiskt aldrig varit så städigt i mitt rum som nu. nästan i alla fall. Mamma ränsar i bokhyllan säkert 10 kassar med böcker är borta. Där hittade vi en konstbok som vi köpte i Berlin för länge sen på nåt galleri. Kanske ska vi dit igen nästa vecka. Hoppas att min flunssa är borta på tisdag då det bär av.

Men nu ska jag cykla iväg på grillfest. Fin soldag.

Seger

ORDKULORD

BUGGLA

        KNALLIS
 
                  SPUNK

                             SAFT


Det första har jag ingen aning vad det betyder. Nån HBL-korsordslösare, kan ni berätta det mej?? Låter ytterst roligt. Det andra är den lokala mataffären här i Västanfjärd. Vilket slagkraftigt namn haha. Namnpåhittaren lär ha en och annan skruv lös. Det tredje är bekant från Pippi, tjohoo och används av många. Jag har spunk på allt ju. ska troligen börja använda det. Det fjärde låter bara så saftigt, blandningen av s, f och t är hemligheten. Dessa är mina favvoord just nu kanske. Funderar på vilken effekt allt socker har på mej. Jag låter inte riktigt klok. Inget nytt, visserligen... Nu, lite påskägg till!

LN

Tisdag morgon


Zege

Packat & klart



För min del. Allt klart eftersom jag inte hinner packa senare, firar påsken på landet. I Blåkulla som det verkligen heter! Sådär passligt till påsk. Mmm, memma och påskägg. Mmm, mysigt.

Om jag känner dej Seger rätt, packar du på tisdag morgon!

/LN

Ränsning


Imoron åker jag till Lahtis med två paket med min senaste vecka i. 
Nu tror jag att jag ska gå ut och andas lite.

Seger

Söndag



Söndagen har alltid varit min favoritdag. Den är till för att man ska få vara lat. Ett ord jag gillar. Man behöver inte göra något. Söndagen har inspirerat några andra också, om det är på ett positivt sätt eller ej är en annan sak...

Beirut    Morrissey   U2

LN

Grå asfalt





Från nyast till äldst. Svårt att gissa haha. Pinsamt.

LN

Idag

IDAG ÄR DET VÅR! DEFINTIVT.



Gick med tunn jacka, utan halsduk, och hade nästan för varmt. Jaaa, det är det här som gäller. Nu nu nu. snön forsar bort, aaah. I själva verket gillar jag inte våren.. Näsan kliar och ögonen svider. Man skulle kunna hoppa rakt till sommaren. Men, nu är det vår!

LN

Sötsaker



Marimekkos reklamer för vårens väskor gör mej så glad. jag vill vara som hon. så lyckligt.

Seger

SuperEllen



Tror min telefon försöker säga mej nåt. Har spelat Marble nu så ofta att jag tror den börjar få nog. Telefonen alltså. Den ger mej jokerbollar helt utan orsak, utan att jag förtjänat dem! Vill väl låta mej göra rekord. Så att jag skulle sluta. Men nehej!

Var det verkligen jag som sa att jag inte vill vara beroende av något? Förutom socker då, naturligtvis. Det är kanske dags att låta spelet gå. Jag måste fortsätta mitt liv helt enkelt. Vad ledsamt.

LN

RSS 2.0